Våra tjänster

Här är några av de saneringstjänster i Linköping som vi kan erbjuda. Vi klarar också specialuppdrag som kräver proffssanering och en åtgärdsplan till ett mycket rimligt pris.

Asbestsanering i Linköping

Om ni behöver sanera asbest i Linköping så finns vi här för säker asbestsanering med dokumenterat undertryck i arbetsområdet. Vi har lång erfarenhet av att få bort asbest!

Fuktskador i Linköping

Kontakta oss så snart som ni misstänker en fuktskada i Linköping. Ju snabbare vi utför fuktsanering, ju mindre är risken för ytterligare skador som mögel.

Mögelsanering i Linköping

Om mögel har upptäckts eller ni upplever mögellukt så kan vi komma och utreda för att sedan utföra effektiv och säker mögelsanering. Vänta inte med att få bort mögel!

Rivning i Linköping

Vi klarar rivning i Linköping oavsett om det rör sig om en tung totalrivning eller en lättrivning. Vår målsättning är kostnadseffektiv rivning som är snabb och säker.

Betonghåltagning i Linköping

Vi kan hjälpa till med betonghåltagning i Linköping och klarar små och stora projekt. Våra erfarna medarbetare kan såga i betong, sten och andra hårda material.

Vi kommer snabbt och jobbar effektivt

Vi vet att du vill få hjälpen snabbt. Detta oavsett om du har drabbats av mögel, klotter eller stopp i fastighetens avlopp. Vi kommer snabbt och genomför jobbet på ett effektivt sätt så att livet kan fortsätta som vanligt igen.