Betonghåltagning i Linköping

Betongsågning och betonghåltagning i Linköping du kan lita på!

Betonghåltagning i Linköping

Vi kan betong och andra hårda material och hjälper dig gärna med betonghåltagning i Linköping. Med expertis, rätt utrustning och lång erfarenhet kan vi hjälpa er att ro enkla såväl som komplicerade byggprojekt i land. Vi har erfarna håltagare som med den allra senaste teknologin kan utföra håltagning i sten, betong och andra material.

Håltagning med stadig hand

Många byggprojekt kräver professionell håltagning och det är förstås viktigt att denna utförs av erfarna händer. Oavsett om ni behöver håltagning för installation av kablar eller för trapp och hiss så klarar vi jobbet. Vi är experter på betonghåltagning, betongborrning och betongsågning i Linköping.

Kontakta oss för att få:

Effektiv betonghåltagning

Vi jobbar snabbt och effektivt

Säkerhet

Med erfarenhet och utbildning jobbar vi säkert

Lyhördhet

Vi är noga med att leva upp till era krav och behov

Budget

Vi erbjuder kostnadseffektivitet och håller tidschemat!

Våra håltagningstjänster i Linköping

Oavsett om ni behöver såga i betong eller håltagning i sten så klarar vi uppdraget.

Betonghåltagning i Linköping

Vänd dig till oss för att få hjälp med att skapa öppningar för ventilationsrör, VVS, elkablar, fönster, dörrar och andra installationer.

Betongsågning i Linköping

Vi erbjuder även betongsågning i Linköping och kan avlägsna större betongpartier då ni ska bygga om eller skapa en ny planlösning för golv och väggar.

Betongborrning i Linköping

För mindre projekt kan vi hjälpa till med effektiv betongborrning som kan utföras med lämplig teknik som diamantborr, spikborr eller slagborr.

Betongrivning i Linköping

Det går också bra att vända sig till oss för att få hjälp med rivning som inkluderar hårda partier av betong och stenmaterial.

Boka in betonghåltagning i Linköping!

Kontakta oss idag för att få hjälp med betonghåltagning i Linköping. Vi jobbar snabbt och effektivt utan att dra ner på kvaliteten!

Så får du betonghåltagning i Linköping:

Vi börjar med snabb konsultation

Ring oss, mejla eller fyll i vårt kontaktformulär med mer information om vad du behöver hjälp med. Du kan få gratis konsultation där vi ser mer specifikt på den typ av betonghåltagning du behöver.

Du får en offert

Baserat på konsultationen kan vi skapa en gratis offert. Den kommer att beskriva hur vi kommer att jobba, med vilken utrustning och givetvis vad detta kommer att kosta. Vårt mål är att kombinera högsta kvalitet och effektivitet med ett rimligt pris.

Betonghåltagning i Linköping drar igång!

Om du tackar ja till vår offert kan vi snabbt komma igång med håltagning och betongsågning där du behöver den. Jobbet blir snabbt klart så att er byggprocess kan fortskrida som planerat.

Kundomdömen

Frågor och svar om betonghåltagning i Linköping

Betonghåltagning är precis som det låter en arbetsprocess som går ut på att skära eller borra hål i betong. Detta kan göras med olika utrustning och kan innebära borrning, rivning, sågning såväl som kärnborrning.

Priset för betonghåltagning i Linköping med omnejd kan ligga på allt från några hundralappar till flera tusen kronor. Detta beror på saker som hålets storlek, hur många hål som krävs, tjocklek på materialet och hur lång tid det tar att slutföra håltagningen. Be oss om en gratis offert för att få mer information om kostnad.

Vi strävar alltid efter att vara klara så snart som möjligt utan att dra ner på kvalitet. Precis hur lång tid det kommer att ta bero på projektets omfattning så du får ett mer specifikt svar på frågan om du tar kontakt med oss och beskriver vad som ska göras.

Detta är mycket flexibelt. Diametrar från 20 till 1000 mm är vanligt. Detta fungerar bra oavsett hur tjock betongen är. När det ska till större hål som ska borras i golv eller väggar så finns alternativet att utföra rundhålssågning med vajer. Med denna metod går det att skapa hål som har en diameter på 6 meter och mer.

Spårsågning i betong och andra hårda material kan vara ett bra val då det ska förberedas för golvvärme. Metoden är också lämplig för förberedelse av kablar eller hörslingor.

Det blir ofta aktuellt med betongsågning och håltagning i Linköping. Exempel på projekt som behöver detta arbetsmoment är byggen av tunnlar och broar, nybyggen, renoveringar, bostadsanpassningar, installation av kablar, rännor för avlopp, fönster och dörrar, sågning för balkonger och mer!

Ja, det är ganska vanligt att privatpersoner vill göra om i bostaden på ett kostnadseffektivt sätt. Det kan handla om att riva en betongvägg eller att skapa en öppning i den för ett fönster eller dörr.

Tungrivning är den typ av betongrivning som innebär att man river lite större konstruktioner. Det kan vara broar, hela hus och liknande. Här krävs det rätt redskap och erfarenhet av att göra hål, borra och riva stora betongpartier.

Har du fler frågor?

Få gratis offert för betonghåltagning i Linköping

Kontakta oss på N-Sanering för en gratis offert för betonghåltagning i Linköping.

Beskriv kortfattat vad du behöver hjälp med så gör vi vårt bästa för att återkomma med vårt svar inom 24 timmar!