Om oss

Vi som jobbar på N-Sanering i Linköping är experter på att sanera fastigheter. Med många års erfarenhet så vet vi vad som krävs för att en sanering ska ge det önskade resultatet. Vi vet att våra saneringstjänster har gjort stor skillnad för många i Linköping och är övertygade om att vi kan hjälpa dig oavsett vad det är som ska saneras!

Våra mål

Vi strävar alltid efter att erbjuda effektiv sanering som är säker för dig, oss och miljön. Vi jobbar snabbt och effektivt och följer gärna upp med åtgärdsplan då det behövs. Det är också viktigt för oss att erbjuda rimliga priser. Alla ska ha råd med sanering i Linköping!

Vår vision

Vi har som vision att jobba på ett miljövänligt och effektivt sätt oavsett vad för slags sanering det rör sig om. Dessutom tror vi starkt på god kommunikation och möjligheten att ge dig den kunskap du behöver för att fortsatt göra preventiva insatser mot fukt, mögel och klotter.

Det känns bra att skapa säkra, hälsosamma och trygga miljöer.

Vi kommer snabbt och jobbar effektivt

Vi vet att du vill få hjälpen snabbt. Detta oavsett om du har drabbats av mögel, klotter eller stopp i fastighetens avlopp. Vi kommer snabbt och genomför jobbet på ett effektivt sätt så att livet kan fortsätta som vanligt igen.